Menu Close

2022 JUDRŪS VAIKI – GAMTOS DRAUGAI

1650996408594

1650996408594Balandis – švaros mėnuo. Padėkime gamtai apsivalyti nuo šiukšlių, kurias paliekame mes patys.
Mes, pedagogai, mokome vaikus ne tik mylėti ir tausoti gamtą, bet skatiname juos judėti ir mankštintis ne tik sporto salėse, bet ir gryname ore. Tad atšilus orams ir bundant gamtai, mūsų darželio vaikai, pedagogai, prisijungė prie akcijos „Judrūs vaikai – gamtos draugai“, kurią inicijavo Respublikinė ikimokyklinio ugdymo kūno kultūros pedagogų asociacija (RIUKKPA).

Ši akcija kviečia prisijungti visus, kurie nėra abejingi gamtos grožiui, sveikesnės aplinkos kūrimui bei sveiko gyvenimo būdo puoselėjimui, paįvairinti kasdieninę veiklą netradicine veikla.

Kad puiki nuotaika lydėtų, akcijos dalyviai atliko nuotaikingą mankštą. Po mankštos visi linksmai nusiteikę vaikai kartu su mokytojomis tvarkė ir puošė savo lauko aikšteles, aktyviai dalyvavo praktinėse gamtos puoselėjimo veiklose. Renginio organizatoriai pasistengė ir paruošė įvairių sportinių pramogų: vaikai žaidė judrius žaidimus, lenktyniavo, bėgiojo, dalyvavo estafetėse, mokėsi rūšiuoti šiukšles. Buvimas drauge suteikė daug džiaugsmo, leido nuveikti daug gerų darbų. Dėkojame renginio organizatoriams ir visiems dalyvavusiems akcijoje „Judrūs vaikai – gamtos draugai“.

{gallery}2022_JUDRUS_VAIKAI_GAMTOS:::0:0{/gallery}

 

 

Skip to content