Menu Close

2018 ŽALIOSIOS VĖLIAVOS ĮTEIKIMO CEREMONIJA

Zalioji veliava 10

Zalioji veliava 10Gegužės 16 d., trečiadienį, Plungės lopšelyje-darželyje „Pasaka“ vyko Žaliosios vėliavos ir Aplinkosauginio švietimo fondo sertifikatų įteikimo ceremonija. Aplinkosauginio švietimo fondo sertifikatus gavo šios gamtosauginę veiklą vykdančios Plungės miesto ikimokyklinio ugdymo įstaigos: Plungės lopšelis-darželis „Pasaka“, Plungės lopšelis-darželis „Vyturėlis“, Plungės lopšelis-darželis „Nykštukas“.

Plungės lopšeliui-darželiui „Pasaka“ Žalioji vėliava ir tarptautinis sertifikatas įteiktas pirmą kartą. Tai didelė garbė ir įvertinimas.
Žaliąsias vėliavas ir Aplinkosauginio švietimo fondo sertifikatus įteikė Gamtosauginių mokyklų koordinatorius Lietuvoje Renaldas Rimavičius. Gamtosauginių mokyklų programa į aplinkosauginę veiklą įtraukia ne tik vaikus, pedagogus, bet ir šeimas bei vietinę bendruomenę. Žalioji vėliava suteikiama tik vieneriems metams, todėl įstaiga, gavusi šį tarptautinį apdovanojimą, turi tęsti savo pradėtą darbą norėdama ją gauti ir kitais metais. Džiaugiamės Žaliąja vėliava ir apdovanojimais tikimės, kad kitais metais vykdydami pradėtą ekologinį švietimą bei iniciatyvas saugant ir prižiūrint gamtą, Žalioji vėliava išliks mūsų įstaigoje.

Informaciją parengė Plungės l/d „Pasaka“ direktorės pavaduotoja ugdymui Loreta Čiuželienė

{gallery}2018_ZALIA_VELIAVA:::0:0{/gallery}

Skip to content